dijous, 13 de febrer del 2014

Activitat 5.5:

1. Dibuixar un oval de color rosa RGB (255, 128, 128).
2. Duplicar l'oval (Edició - Duplicar). Reduir de grandària amb (Trajecte - Reduir) i llevar-li el traç.
3. Fer en l'oval duplicat un degradat radial que vaja de RGBA (240, 115, 200, 0) rosa trasparente; fins a RGB (200, 100, 180, 255) rosa fosc no transparent.
4. Per a fer una lluentor dibuixarem un oval blanc en la part superior.
5. L'oval tindrà un degradat lineal de blanc a blanc transparent i utilitzant l'eina d'edició de degradats, farem que vaja d'a dalt a a baix.
6. El cos del cerdito quedarà com veus en la figura.
7. Per a fer les potes i el musell simplement agruparem tot el cos (Objecte - Agrupar) i duplicarem 3 vegades. Redimensionaremos la grandària i els col·loquem en la seua posició. Els forats del musell els fem amb ovals negres.
8. Per a les orelles dibuixarem un oval rosa RGB (255, 128, 128) i aplicarem el menú (Trajecte- Objecte a trajecte) . A continuació usarem l'eina d'edició de nodes i modificarem l'oval fins que tinga la forma d'orella.
9. Per a donar-li l'efecte de 3D repetim el procés que hem fet amb el cos: Duplicar l'orella (Edició - Duplicar). Reduir de grandària amb (Trajecte - Reduir) i llevar-li el traç. Aplicar en l'orella el mateix degradat radial que apliquem al cos. Fer un oval per a la lluentor i aplicar-li el degradat d'abans
10. Per a l'altra orella: agruparem tots els elements en (Objecte - Agrupar). Duplicarem en (Edició - Duplicar) i voltejarem l'orella en (Objecte - Reflex horitzontal). Col·loquem les orelles en posició
11. Els ulls els farem amb un circule blanc que duplicarem (Edició - Duplicar) . El duplicat ho posarem negre i apliquem un degradat radial transparent en el centre i a 128 de transparència en l'exterior.
12. Farem un altre circule negre. Seleccionem totes les parts de l'ull, amb l'eina selecció i agruparem tot l'ull en (Objecte - Agrupar).
13. Duplicarem l'ull i els col·locarem en posició.
14. La cua ho fem amb l'eina de dibuix a mà alçada (llapis) i amb un grossor de traç d'1,5 mm.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada