dimecres, 15 de gener de 2014

Activitat 4.20: Pop Art amb Roy Lichtenstein

Efecte de Còmic dels anys 60's i 70's, semblats als de l'artista Roy Lichtenstein
Per a açò prendrem aquesta foto de Susan Coffey 


  •  Procediment:
1.- Comencem obrint la imatge i aplicant una màscara de desenfoque (filtre>realçar>màscara de desenfoque) amb els valors default .
2.- Dupliquem la capa dues vegades i anem a treballar amb la tercera capa (la d'a dalt) invertirem els colors (colors>invertir)3.- Anem a aplicar-li un desenfoque gaussià amb un radi de 8 px (o més).

4.- Canviem la manera de fusió a blanquejar i la combinem amb la segona capa (clic dret combinar cap avall).

 
5.- Ara en aqueixa mateixa capa anem a reduir els colors a blanc i negre, per a açò anem a colors>llindar acostem el triangulo negre cap al blanc fins que es ressalten els contorns més importants de la imatge:  
6.- Ara anem a crear una capa nova transparent i li canviem la manera de fusion a multiplicar:  
  7.-En aquesta capa anem a aplicar color, per a açò seleccionem la zona del cabell amb l'eina ruta.  
   8.- Emplenem la selecció amb el mateix color de cabell o amb un aproximat, jo he emplenat amb un color roig no tan fosc, però si el cabell anara negre òbviament no deberian emplenar de negre, perquè no es notarien les lineas llavors s'emplena amb un marró o un blau proper a negre. 


9.-Després seguim emplenant la pell, els ulls etc. i si tenim problemes amb algun contorn ocultem la capa que està a blanc i negre i seleccionem prenent com a referència la capa que conté la imatge original.
    10.- Després d'haver emplenat tot combinarem totes les capes en una (Ctrl+M) i tindrem alguna cosa així:
  11.- Ens ha quedat una sola capa, la qual anem a duplicar i a la d'a dalt li apliquem el filtre Paper de Periòdic (filtres>distorsiones>Paper de periòdic)   
  
 El resultat ha de ser semblant a aquest: 12.- Fes una entrada en el teu blog, on faces una petita ressenya sobre el Pop-Art i poses les dues imatges que has creat i a més a més si consideres de posar-ne més endavant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada