dijous, 5 de juny del 2014

CREAR UNA PÀGINA WEB

Utilitzareu l'eina flash on line gratuïta wix per crear una pàgina web pròpia i poder publicar les vostres produccions d'aquesta assignatura i de la resta que esteu cursant enguany, a més de les vostres opinions i temes que vos resulten interesants. Només heu de registrar-vos i ja podeu començar.
Primer de tot, heu de pensar en un títol i un diseny visual per a la pàgina: color o imatge de fons, un marc, un menú, en la pàgina inicial haurà d'aparèixer una breu presentació (qui eres, i l'objectiu de la pàgina), imatges relacionades amb els continguts, elements visuals, cliparts, ...

Anem a començar a desenvolupar la nostra pàgina web. Anem a utilitzar la ferramenta gratuïta per a creació de webs WIX.

  1. Entrem en www.wix.com
  2. Premem el botó "Comenzar ahora"
  3. Creem un compte nou (haureu de recordar tant el correu electrònic que poseu com la contrasenya per a treballar en la vostra pàgina web). 
  4. Triem el tipus de pàgina web que vols crear.

La temàtica de la vostra web és variada, pot ser una web sobre un grup o cantant que vos agrade, sobre música o cinema, fotografia, viatges, moda... o algun altre interés personal.

Haurem de crear, al menys, 5 seccions dins de la pàgina:

  1. Inici: en aquesta secció inclourem un breu paràgraf presentant-vos i explicant quin és el contingut de la vostra pàgina web.
  2. Presentació: del grup o del contingut de la vostra pàgina web.
  3. Imatges i música.
  4. Novetats. 
  5. Contacte: en aquesta secció inclourem un formulari per a què qualsevol persona puga contactar amb vosaltres si volen més informació. 

Veuràs que podràs triar entre diferents tipus de plantilles per a la teua pàgina web i podràs modificar tot el que veus. 

Ara cal començar a donar-li forma i contingut a la teua web!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada